The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Artistul francez Blutch vine la Romanian Design Week cu un performance audio-vizual

/ 26 Mai 2021 / Luiza Popescu
  • Artistul francez Blutch vine la Romanian Design Week cu un performance audio-vizualCC_Evan Lunven
1/1
Cu câteva săptămâni înainte de lansarea primului său album „Terre Promise”, Blutch prezintă vineri, 3 iunie, la Combinatul Fondului Plastic, un live audio-vizual nou, acompaniat de motion designerul Romain Navier.

Live-ul „Terre Promise” este o fabulă vizuală captivantă, o oră de imersiune totală între două lumi, reale și visate, mixând peisaje meditative și imaginare abstracte. Un univers poetic și colorat însoțește fiecare piesă, în care Blutch apare și se asociază. Un format frumos, luminos și visător acompaniază perfect acest prim album între electro, breakbeat și IDM, al cărui prim single "Cobalan" a fost dezvăluit la sfârșitul lunii martie, cu două remixuri de Mézigue și Lauer.


Un nou single va fi lansat pe 30 iunie împreună cu încă două remixuri interstelare.

Performance-ul artistului Blutch la festivalul Romanian Design Week este posibilă datorită Institutului Francez.