The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ASAP RECYCLING PARK @ Electric Castle

Article / 13 Iul 2022 / Andra Mihai
  • ASAP RECYCLING PARK @ Electric Castle
1/1
Începând de astăzi și până pe 17 iulie, ASAP România te așteaptă la ASAP RECYCLING PARK în cadrul festivalului Electric Castle 2022 de la Bonțida, Cluj.

ASAP RECYCLING PARK este o premieră lansată alături de Lidl România - Lidl`s Electric Kingdom, iar  în cadrul festivalului sunt organizate o serie de workshop-uri și activități interactive și educative, precum Adevăr sau Reciclare sau Roata Reciclării, o serie de jocuri informative cu premii, sau workshop-urile Magia UpCyclingului, prin care participanții descoperă noi utilizări ale plasticului.



Ramona Manea de la BUMBAGR și Andrei Bryan Goudarzi de la Atelier Resolved, doi împătimiți ai reciclării, te așteaptă la festival cu workshop-urile Magia Upcyclingului pentru o experiență de upcycling autentică.

ASAP a pregătit, de asemenea, și o serie de jocuri prin care poți să câștigi puncte și să îți iei MERCHASAP sau să faci un glow-up chiar în cadrul festivalului.

Programul este 13-17 iulie 2022, între orele 12:00 și 20:00.



*** 

Mai multe detalii pe paginile de Instagram și Facebook ASAP România.

ASAP RECYCLING PARK, un proiect ASAP România în parteneriat cu Lidl România.