The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Seara dedicată Artelor Scenei la DIPLOMA 2017

Article / 04 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Seara dedicată Artelor Scenei la DIPLOMA 2017
1/1
O serie evenimente dedicate Artelor Scenei, susținute de UPC România, vor fi găzduite de partenerii festivalului, teatrul Apollo 111 (Brezoianu 23-25) și The Institute (Știrbei Vodă 104-106). 

Audiția dedicată tinerilor actori are loc pe 11 octombrie (ora 18), iar juriul este format din: Andreea Păduraru, Andrei Cohn, Bogdan Dumitrache, Catinca Marinescu, Domnica Cîrciumaru, Hypno, Radu Muntean, Viorica Capdefier. Aceștia vor alege cel mai talentat tânăr actor, care va fi premiat la finalul serii de TASTEmakers. 
 
Seara dedicată Artelor Scenei se va încheia cu un standing cocktail, la Apollo 111, care îi va aduce față în față pe cei mai buni tineri actori cu nume reprezentative ale industriei de teatru și film.