The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

B.M.C. // DESIGN YOUR SOUND WITH B.M.C.

Article / 11 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • B.M.C. // DESIGN YOUR SOUND WITH B.M.C. B.M.C.
  • B.M.C. // DESIGN YOUR SOUND WITH B.M.C. B.M.C.
1/2
who
B.M.C. a.k.a. Bucătăria / Brigada Muzicală Contemporană este un proiect destinat sunetului Cișmigiului. De la jam sessions, la producție muzicală, până la freestyle off the dome, muzica și-a găsit casă în strada Luigi Cazzavillan, nr. 9.

what
B.M.C. vă invită în casa din strada Luigi Cazzavillan nr. 9 la Fratele Lu Chan's Birthday Bash pe data de 18 mai. Cele două etaje ale casei găzduiesc două proiecte muzicale din sfere diferite, ambele bazate pe sound design și improvizație.

La primul etaj se află Bucătăria Muzicală Contemporană, unde puteți gusta sunetele de chitară și tobe live, care se împletesc cu vocea și inserțiile electronice în jam session-uri experimentale, inspirate de vibrațiile filosofice ale Cișmigiului.

La mansardă se găsește energia studioului în care își desfășoară activitatea Brigada Muzicală Contemporană. În acest spațiu puteți fi martorii creării unui produs muzical complet, de la sound design cu Fratele Lu Chan și Văru (crearea integrală a unui beat), până la freestyle off the dome (rime pe loc) cu Breloc. Intră în cypher alături de unii dintre cei mai cunoscuţi MC ai scenei rap underground din București!


* Turul casei se va face în grupuri de maxim 25 de persoane, pentru a evita supraaglomerarea locuinței

***
18 MAI / de la 19:00-22:00

@ Luigi Cazzavillan 9A, corp B, în Cartierul Creativ