The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2016

News / 17 Feb 2016 / INSTITUTE.RO
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2016
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2016
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2016
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2016
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2016
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2016
1/6
Join us at Romanian Design Week 2016!

Romanian Design Week își dorește și anul acesta să traseze o hartă a evenimentelor și spațiilor creative din București, ce au în comun pasiunea pentru design. Ca de fiecare dată, expoziției centrale i se alătură o serie de spații convenționale și neconvenționale, galerii de artă, studiouri de design, ateliere, showroom-uri și cafenele care timp de 10 zile sărbătoresc designul, pornesc proiecte, descoperă noi colaborări, lansează tendințe și transformă orașul.

Pentru a îmbogăți experiența Romanian Design Week anul acesta oferim 3 categorii la care se pot înscrie evenimentele/spațiile satelit în funcție de profil și tipul de implicare dorită:

JOIN – dacă vrei să organizezi un eveniment special pentru RDW / detalii aici
DRINK – dacă ești o cafenea, un restaurant sau un club / detalii aici
BUY – dacă vinzi și promovezi design / detalii aici


Dacă vrei să propui unul sau mai multe proiecte în cadrul RDW2016 - Connected Events, completează formularul de înscriere pentru categoria aleasă : JOIN, DRINK, BUY și trimite-l la hello@romaniandesignweek.com până pe 6 martie 2016. 

Înainte de a completa formularul potrivit ție, te rugăm să citești regulamentul.

See you at RDW2016!