The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Când simți că trăiești? - Manifestul BestJobs @RDW 2022

Article / 31 Mai 2022 / Andra Mihai
  • Când simți că trăiești? - Manifestul BestJobs @RDW 2022
1/1
Provocările din ultimul timp au schimbat prioritățile tuturor, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Anul 2022 a devenit din ce în ce mai mult despre lucrurile și activitățile care contează și care, dacă sunt făcute cu pasiune, provoacă schimbări în bine.

Aproape 70% dintre participanții la un sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs, au spus că simt că trăiesc mai intens atunci când sunt împliniți la job și în activitatea profesională, mai presus chiar de petrecerea timpului cu cei dragi (48%). În acest context, BestJobs a lansat un manifest dedicat celor ce își trăiesc jobul cu pasiune și nu se opresc niciodată din căutat, celor care sunt implicați în ceea ce fac și nu renunță niciodată.



Manifestul vine cu o întrebare ce ne invită la introspecție și identifică acele momente intense din fiecare zi, de la job sau din viața personală, cele care ne fac să trăim cu adevărat.  “Ne-am dorit să extindem exercițiul de introspecție și în offline, într-un mod cât mai palpabil și mai aproape de oameni, acolo unde pasiunea se transformă în job.”, spune Ana Vișian, Marketing Manager BestJobs

Astfel, în cadrul ediției de anul acesta a RDW, terenul de joacă al comunității creative și al pasionaților de design și arte creative,  vizitatorii au putut să își lase gândurile și răspunsurile la întrebarea noastră “Când simți că trăiești?”, în scris, într-o lucrare colectivă, efemeră. Pe durata celor 10 zile ale evenimentului, am adunat peste 1.000 de răspunsuri care ne vor inspira în activările viitoare alături de comunitate.



Când simți că trăiești?
Oricare ar fi răspunsul tău, acest manifest este despre tine.
Să-ți găsești un job care te face să trăiești cu pasiune e singura ta opțiune!