The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cartierul Creativ se prezintă la Street Delivery 2018

Article / 14 Iun 2018 / The Institute
  • Cartierul Creativ se prezintă la Street Delivery 2018
1/1
În weekendul 15-17 iunie 2018, împrietenim comunitatea creativă din zona Parcului Cișmigiu cu vecinii de la Street Delivery.

Spunem povestea Cartierului Creativ, spațiu delimitat de străzile Berzei – Calea Griviței – Calea Victoriei, a clădirilor istorice, galeriilor de artă, studiorilor de design, restaurantelor, barurilor și oamenilor care trăiesc și lucrează aici. Ne jucăm cu forme și culori. Povestim despre străzi explorate la pas, prin seria de Pietonale de Weekend. Descoperim identitatea culturală a Bucureștiului.

Vă așteptăm!

www.cartierulcreativ.ro