The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cynthia Ioana Costache // Sens

Article / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Cynthia Ioana Costache // Sens
  • Cynthia Ioana Costache // Sens
  • Cynthia Ioana Costache // Sens
  • Cynthia Ioana Costache // Sens
  • Cynthia Ioana Costache // Sens
  • Cynthia Ioana Costache // Sens
1/6
Costache Sintia Ioana, absolventă de master, secția ceramică promoția 2016, titlul lucrării SENS, ansamblu compozițional format din trei volume tridimensionale susținute de ansamblul parietal compus din douăzecișipatru de piese.

SENS

Proiectul este compus dintr-o scucesiune de plăci cermice respectiv porțelan ars la temperatura de 1260 de grade C, realizate prin tehnica turnării în forme de ipsos. Au fost aplicate ulterior arderii elemente realizate separat. Împreună cu aceste elemente anatomice din porțelan au fost aplicate diferite glazuri de efect și sticle de fuziune colorate și arse la temperatura de 1100 grade C pentru fuzionare. Aceste plăci au fost compuse într-un ansamblu inițial gândit pentru susținerea conceptului.