The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Design visit la ATELIER UTOPIC

Article / 30 Aug 2018 /
  • Design visit la ATELIER UTOPIC© Horațiu Șovăială
  • Design visit la ATELIER UTOPIC© Horațiu Șovăială
  • Design visit la ATELIER UTOPIC© Horațiu Șovăială
1/3
Mona Vulpoiu e designerul de bijuterii din spatele brandului Utopic. După ce a activat un timp în domeniul arhitecturii, a început să fie atrasă de partea de creaţie de bijuterie, așa că a urmat o școală de specialitate și apoi a fost ucenic in cateva ateliere.


© Horațiu Șovăială

Acum, Mona are un atelier propriu pe calea Victoriei, unde lucrează de zor coliere cu pandantive de metal sau pietre preţioase, inele cu ornamente mari și cercei cu Micul Prinţ.© Horațiu Șovăială