The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DESIGNFORKIDZ.COM // CURS DE DESIGN PENTRU COPII

Article / 26 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • DESIGNFORKIDZ.COM // CURS DE DESIGN PENTRU COPIIDESIGNFORKIDZ.COM
  • DESIGNFORKIDZ.COM // CURS DE DESIGN PENTRU COPIIDESIGNFORKIDZ.COM
  • DESIGNFORKIDZ.COM // CURS DE DESIGN PENTRU COPIIDESIGNFORKIDZ.COM
1/3
who
designforkidz.com este un magazin online cu obiecte de design pentru copii. Căută şi aleg obiecte create de designeri din toată lumea, își propun să descopere designeri români şi să dezvolte, prin cursuri şi ateliere, interesul copiilor pentru această practică.

what
O discuție despre design cu copiii.
În prima parte, ei află ce este design-ul - elemente și principii în designul de obiect prin intermediul imaginilor și al unor obiecte sau jucării care ilustrează în mod fericit aceste elemente și principii. De asemenea, vor vorbi despre etapele procesului de design - ce presupune conceperea și realizarea unui obiect. În a doua parte, copiii au ocazia să pună în practică ceea ce au aflat, lucrând în echipă, cu o temă dată, pentru a concepe un produs nou. Recomandat celor cu vârsta între 7-10 ani. Cursurile au până la maxim 12 participanți.

Povestitori:
Cosmin Frolu și Leo Burcuș fondatori https://designforkidz.com/

Inscrieri:
Prin e-mail la info@designforkidz.com
Menționați numele complet al copilului, vârsta și intervalul orar preferat.***
18 MAI
11:00-13:00 & 16:00-18:00

@Str. Știrbei Vodă 104-106, în Cartierul Creativ