The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALE

Article / 10 Mai 2018 / RDW team
  •  DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALE
  •  DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALE DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALE
  •  DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALE DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALE
  •  DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALE DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALE
1/4

Chiar dacă ochiul tău stâng este cu 1mm mai mare decât dreptul, asta nu te-a oprit să te bucuri de frumusețea peisajului din ultimul concediu. La fel se întâmplă și cu obiectele de design. Nu toate sunt identice, nu toate sunt la fel de mari sau la fel de colorate și din cauza acestor imperfecțiuni, în mod normal nu le expunem spre vânzare. Acum, la Romanian Design Yard Sale, ne-am hotărât totuși să le mai oferim o șansă și să vedem dacă aceste mici imperfecțiuni sunt chiar așa de importante. Și dacă unicitatea obiectelor nu vă convinge să vă îndrăgostiți de ele, atunci poate prețul foart-foarte redus o să vă ajute să adoptați un obiect de design românesc ce se simte singur printre frații lui super perfecți.

Romanian Design Yard Sale este un eveniment Dizainăr concept-store și Ubikubi.SAVE THE DATE!

• 20 mai // 12:00 - 20:00
• Strada Puțul cu plopi, nr.17 (lângă parcul Cișmigiu, în Cartierul Creativ)

Dizainăr este magazinul de design românesc fondat în 2012, ce și-a propus să pună pe picioare o piață vibrantă de produs și concept autohtonă, capabilă să concureze la standarde internaționale. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. În magazinul Dizainăr și pe site-ul Dizainar.ro găsiți o selecție de peste 400 de produse de serie ale designerilor români, unii dintre ei premiați internațional.

Fondat în 2014, Ubikubi s-a articulat într-un brand validat deja pe piața internațională, având drept promotori inițiali lampa „/” și seria de scaune Marco. Reputația a fost alimentată de un manifest simplu, dar efervescent: design de obiect racordat la trenduri, testat, materializat și validat comercial dincolo de conceptele expoziționale volatile. Toate obiectele Ubikubi sunt desenate și testate in-house și dezvoltate folosind materiale sustenabile și tehnologie proprie.

Evenimentul face parte din Weekend în Cartierul Creativ.