The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

eXplore dance festival # 9

Article / 02 Oct 2014 / Maria Neneciu
  • eXplore dance festival # 9
  • eXplore dance festival # 9
1/2
Programul de spectacole din cadrul eXplore dance festival #9 este compus dintr-o selecție de creații ce introduc publicului cele mai puternice voci ale scenei europene de dans. Utilizând o varietate de direcții artistice și influențe estetice, spectacolele din program își propun să costruiască un dialog nou și necesar despre corpul contemporan, cu toate straturile sale politice, emoționale și sociale.
 
Ediția a noua a festivalului reflectă programul internațional de rezidențe și producții internaționale dezvoltate în ultimul an, în București, de către Asociația 4 Culture și WASP, încurajând experimentele creative ce depășesc granițele artistice, căutând noi formate de artă trans-disciplinară.
 
Vezi programul complet aici.