The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Flying Saucers de colecție

News / 08 Dec 2015 / INSTITUTE.RO
  • Flying Saucers de colecție
1/1
Ubikubi și Nicu Duță, aka Kitra, își alătură resursele creative într-un proiect cu scop caritabil. 
 
Kitra va transpune câteva din artwork-urile sale pe farfuriile de ceramică Flying Saucers, create de Dragoș Motica pentru Ubikubi.

Rezultatul se va materializa într-o ediție limitată Flying Saucers. Seturile de farfurii personalizate cu pattern-urile desenate de Kitra vor fi prezentate publicului pe 16 decembrie, la NOD makerspace, în cadrul unui eveniment special, deschis publicului. Obiectele vor putea fi achziționate în cadrul expoziției cu vânzare organizate în seara evenimentului, iar încasările vor fi donate către asociația AMAIS.