The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Follow-up Diploma: 6 tineri creativi în competiția Elle Style Awards

Article / 25 Oct 2018 / The Institute
  • Follow-up Diploma: 6 tineri creativi în competiția Elle Style AwardsFinaliști Elle Style Awards
  • Follow-up Diploma: 6 tineri creativi în competiția Elle Style AwardsBODY POLITICS - Christian Tudose
  • Follow-up Diploma: 6 tineri creativi în competiția Elle Style AwardsThe virAGOs - Alexandru Manuel Pop
  • Follow-up Diploma: 6 tineri creativi în competiția Elle Style AwardsThe Return of The Shreds - Ferencz Borbala
  • Follow-up Diploma: 6 tineri creativi în competiția Elle Style AwardsFUSION - Diana Tache
  • Follow-up Diploma: 6 tineri creativi în competiția Elle Style AwardsTRANSITIONAL PERSONALITY - Vladimir Sîrbu
  • Follow-up Diploma: 6 tineri creativi în competiția Elle Style AwardsLet them eat cake - Lucian Alexandru Arsene
1/7
Later edit: Diana Tache a fost desemnată Best Young Designer în competiţia Elle Style Awards 2018! 

Risipim tristețea încheierii celei de-a 5-a ediții a festivalului DIPLOMA cu o veste bună. Suntem bucuroși să regăsim printre finaliștii competiției Elle Style Awards, secțiunile Best Photographer și Best Young Designer, tineri artiști pe care am avut plăcerea să-i cunoaștem în cadrul expoziției centrale DIPLOMA 2018, secțiunile foto-video și fashion.

Vă invităm să îi cunoașteți și le urăm succes în competiție.

Christian Tudose
Christian caută personalități în stereotipuri și clișee, privind moda ca pe un mijloc de înlocuire a identității cu versiuni individuale mai reale, ce exprimă dorințe lăuntrice. Christian Tudose a expus în cadrul DIPLOMA 2018 lucrarea BODY POLITICS. Îl puteți vota la categoria Best Photographers.

5 tineri artiști care au expus la Diploma, edițiile 2017 și 2018, pot fi votați la categoria Best Young Designer.

Alexandru Manuel Pop
Alexandru este un tânăr designer a cărui muncă șochează și atrage în același timp datorită fașcinației sale pentru opulență și glamour. Alexandru a expus în cadrul festivalului DIPLOMA 2018 o ținută din colecția „The virAGOs, care investigheaza stereotipurile feminine și integrarea mișcării feministe în discursul modei contemporane.

Ferencz Borbala
Ferencz Borbala explorează constant noi posibilități în domeniul modei masculine și experimentează cu diferite materiale upcycled și recycled. Stilul ei se caracterizează prin culori vibrante, nonconformism și un pic de critică socială. Borbala a prezentat în cadrul DIPLOMA 2018 o parte din colecția The Return of The Shreds.

Diana Tache
Diana a expus la DIPLOMA 2018 colecția FUSION, care propune o nouă viziune asupra societății contemporane conform căreia avangardismul, individualismul și “haosul” trebuie integrate în cotidianul și în estetica de zi cu zi.

Vladimir Sîrbu
Vladimir Sîrbu spune despre lucrarea TRANSITIONAL PERSONALITY, expusă la DIPLOMA 2018, că exprimă ideea libertății fiecăruia de a-și „construi” propria personalitate, exprimată de cele mai multe ori prin limbajul hainelor, al stilului vestimentar și în final al stilului de viață.

Lucian Alexandru Arsene

Arsene Lucian Alexandru, care a participat la ediția 2017 a festivalului DIPLOMA cu o parte din colecția Let them eat cake, spune despre el ca a dezvoltat un interes aparte pentru artă, care l-a influentat in alegerea directiilor creative pentru proiectele proprii.

Anul acesta revista Elle România aniversează 21 de ani pe piața românească, prilej cu care premiază cele mai stilate personalități ale modei și vieții artistice românești în cadrul evenimentului Elle Style Awards, ajuns anul acesta la cea de-a șaptea ediție. Vă puteți vota favoriții aici.

DIPLOMA, festivalul care a readus în atenția publicului casa în stil neoclasic de pe Dacia 12, transformând-o în The Institute PopUpSpace, a avut loc în perioada 5-14 octombrie și a prezentat 126 de lucrări ale artiștilor din promoția 2018. Evenimentul a inclus expoziția centrală dedicată Arhitecturii, Artelor vizuale și Designului, dar și evenimente conexe precum conferințele DIPLOMA Talks: Antreprenoriat creativ și Artele vizuale, o audiție de teatru sau muzicalul Lumile lui Pan.