The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Funky Depresia se joacă la UNATC pe 10 octombrie

News / 08 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • Funky Depresia se joacă la UNATC pe 10 octombrie
1/1
Construit pe un fond comic, „Funky Depresia” dezbate modul în care este percepută depresia în secolul al XXI-lea și efectele dezarmante ale acesteia, mai ales în rândul tinerilor.

Spectacolul face parte din proiectul „Mind The Gap - Percepția tinerilor asupra depresiei”, organizat de Asociația Culturală Philmys.

Proiectul „Mind the Gap” cuprinde mai multe activități printre care și ateliere de teatru-forum, realizarea unei instalații de artă colectivă pe tema depresiei și un program de coaching și implicare activă prin care tinerii vor beneficia de experiența și susținerea specialiștilor din domenii precum: business corporate, anteprenoriat, artă, educație, tehnologie etc.

Proiectul „Mind The Gap” este cofinanțat de Administrația Fondului Național Cultural (AFCN).

La toate activitățile din cadrul proiectului, participarea este gratuită.