The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

GALERIA CONTEMP // SIGN INSIDE

Article / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • GALERIA CONTEMP // SIGN INSIDE GALERIA CONTEMP
  • GALERIA CONTEMP // SIGN INSIDE GALERIA CONTEMP
  • GALERIA CONTEMP // SIGN INSIDE GALERIA CONTEMP
  • GALERIA CONTEMP // SIGN INSIDE GALERIA CONTEMP
  • GALERIA CONTEMP // SIGN INSIDE GALERIA CONTEMP
1/5
who
Galeria CONTEMP este o galerie de artă contemporană situată în centrul vechi al Bucureștiului, in apropierea grădinii Cișmigiu. Dezideratul Galeriei CONTEMP este acela de a expune lucrări de artă viabile, propuse publicului deopotrivă ca imagini, obiecte palpabile şi investiţii.

what
Semnele vizuale cu care ne asociem, fie ele haine, mobilă, aparate sau obiecte de artă, sunt, înainte de orice altceva, propuneri ale designerilor. Cu toţii facem alegeri din oferta existentă, nu din mulţimea variantelor posibile.

Expoziţia Sign Inside reuneşte doi artişti, profesori de la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, Ovidiu Ionescu şi Alexandru Mărginean, de la secţiile de Ceramică respectiv Design Vestimentar, care s-au asociat într-un proiect comun, sub egida ideii de prezenţă marcată prin absenţă. Spaţiul Galeriei Contemp este transformat ritualic într-un dressing room (post)modernist, în care piese vestimentare feminine experimental-avangardiste sunt relaţionate cu un nud realist, în mărime naturală, deopotrivă tablou şi avatar. Într-o atmosferă de tip Bauhaus, principiul dominant feminin îşi află un corespondent masculin în decoraţiile ceramice care configurează spaţiul interior într-o veritabilă instalaţie din care nu lipsesc accentele Pop Art.



***
18-26 MAI

VERNISAJ 18 MAI / 19:00 - 22:00
19 - 26 MAI / 14:00 – 20:00

@Galeria Contemp, Str. 7 George Vraca, în Cartierul Creativ