The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IKEA ART EVENT 2019 la RDW

Article / 03 Mai 2019 / The Institute
  • IKEA ART EVENT 2019 la RDWIKEA ART EVENT 2019
1/1
În cadrul spațiului central Romanian Design Week 2019 veți putea admira peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români, veți putea descoperi cel mai mare concept store dedicat designului românesc, precum și o serie de expoziții capsulă semnate de organizații care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare.

IKEA ART EVENT 2019

IKEA Art Event 2019 „se dă jos de pe perete", ajunge „cu picioarele pe pământ" și în ringul de dans, cu mult entuziasm. Opt designeri, fiecare cu viziuni artistice diferite, au creat câte un covor cu o expresie unică și îndrăzneață, rezultatul fiind o colecție limitată de obiecte de artă, realizată manual din materiale naturale.

Covoarele care fac parte din ediția IKEA Art Event de anul acesta oferă opt răspunsuri diferite – și opt moduri foarte diferite de a personaliza spațiul create de: Supakitch, Franța; Chiaozza, SUA; Noah Lyon, USA; Craig Green, Marea Britanie; Seulgi Lee, Coreea; Virgil Abloh, SUA; Misaki Kawai, Japonia; Filip Pagowski, Polonia.

Expoziția creată pentru lansarea colecției IKEA Art Event 2019 din cadrul Romanian Design Week explorează conceptul de exprimare de sine printr-o prezentare jucăușă a pieselor de design, care interacționează cu vizitatorul atrăgându-l în interior și integrându-l în expoziție.

ikea.ro