The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Înscrie-te la evenimentele DIPLOMA 2016

Article / 12 Oct 2016 / INSTITUTE.RO
  • Înscrie-te la evenimentele DIPLOMA 2016
  • Înscrie-te la evenimentele DIPLOMA 2016
  • Înscrie-te la evenimentele DIPLOMA 2016
1/3
Pornind de la premisa că lucrarea de diplomă este cel mai elaborat proiect al unui student din toată perioada facultății și că prezentarea acesteia se limitează de cele mai multe ori la publicul restrâns al cadrelor didactice, familiei și prietenilor, The Institute a lansat festivalul DIPLOMA pentru a aduce lucrările de diplomă ale absolvenților de facultăți creative și vocaționale în atenția publicului. 

Programul festivalul se extinde anul acesta cu o serie de activități care răspund nevoilor studenților și absolvenților, identificate în urma unei cercetări derulate pe parcursul ultimului an. Portfolio reviews, conferințe, proiecții de film, un concert de muzică clasică și piese de teatru vor avea loc în cele două spații – satelit ale festivalului : Point (Strada General Eremia Grigorescu 10) și cafeneaua The Institute (Știrbei Vodă 104-106). 


Pentru a participa la evenimentele DIPLOMA 2016 va trebui să te înregistrezi, folosind formularele dedicate. Accesul la toate evenimentele se va face doar pe baza codurilor de acces pe care le veți obține în urma înregistrării online. Pentru un acces cât mai rapid, vă rugăm să aveți codurile fie printate, fie salvate în telefon.


Conferințele DIPLOMA 2016, inspirate de UniCredit Bank, vor avea loc la cafeneaua The Institute, din Știrbei Vodă 104-106.
Sesiunea dedicată Pieței de Artă va avea loc pe 26 octombrie, de la ora 17:00. Înscrie-te aici

Ziua Antreprenoriatului Creativ va vea loc pe 29 octombrie, de la ora 11:00. Înscrie-te aici

Pe 27 octombrie, de la 20:00 te invităm pe şoptite la Illuminati Party by Tastemakers, petrecere Diploma care va avea loc la Expirat, Halele Carol, Strada Constantin Istrati nr.1. Înscrie-te aici


Piesele de teatru, proiecțiile de film și concertul de muzică clasică, ce vor avea loc anul acesta în cadrul DIPLOMA, vor fi găzduite de Point, din strada General Eremia Grigorescu nr. 10. 

Piesa “Treapta a 9-a” de Tom Ziegler va fi jucată de absolvenții Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale, pe 24 octombrie, de la orele 19:00. Înscrie-te aici.
 
Cea de-a doua piesă din programul DIPLOMA se va juca pe 27 octombrie, de la 18:30. Spectacolul, pus în scenă de către absolvenții Universității Hyperion, este “Pușlamaua” de Pierre Chesnot. Înscrie-te aici.
 
DIPLOMA invită publicul și la o seară cu proiecții de filme realizate de promoția 2016 de la UNATC și Universitatea Hyperion, pe 25 octombrie, de la orele 17:00 și 18:30. Proiecțiile vor fi urmate de o dezbatere. Înscrie-te aici
 
În încheierea festivalului de anul acesta, pe 30 octombrie, de la ora 19.00 va avea loc un concert al orchestrei "Universitaria" a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. Dirijor este Alexandru Ganea, iar soliști sunt Ștefan Cazacu (violoncel), Ana Boiangiu (oboi), Laura Șandru (vioară). În program: P.I. Ceaikovski,  A. Marcello, W.A. Mozart. Înscrie-te aici.
 
Mulțumim!