The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Internetics Interactive Expo // Nemo Electronic Playground

Article / 21 Noi 2018 / INSTITUTE.RO
  • Internetics Interactive Expo // Nemo Electronic Playground
1/1
Odată cu cea de-a XVIII-a ediție, Internetics Festival, un proiect inițiat de The Institute, își propune să celebreze industria digitală printr-o expoziție de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR) și instalații digitale - Internetics Interactive Expo. Proiectele vor putea fi văzute și testate între 22 și 25 noiembrie la The Institute Space (Bulevardul Dacia, 12). În așteptarea expoziției, vă invităm să cunoașteți participanții urmărind seria de articole dedicate.

BACKGROUND
Nemo Electronic Playground este o companie unde experiențele contează. Ei folosesc tehnologie VR de cea mai bună calitate pentru a oferi clienților lor  ceea ce consideră că este un necesar într-un mediu de business alert. INTERNETICS DIGITAL EXPO PROJECT:
Nemo Electronic Playground este un proiect tânăr și cu ambiții mari. Misiunea sa este să ofere expunere către minunata tehnologie de realitate virtuală atât brand-urilor îndrăznețe, digitale, cât și tuturor celor amatori de experiențe memorabile.