The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Internetics Interactive Expo // VLAD LOMNĂȘAN

Article / 21 Noi 2018 / INSTITUTE.RO
  • Internetics Interactive Expo // VLAD LOMNĂȘAN
1/1
Odată cu cea de-a XVIII-a ediție, Internetics Festival, un proiect inițiat de The Institute, își propune să celebreze industria digitală printr-o expoziție de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR) și instalații digitale - Internetics Interactive Expo. Proiectele vor putea fi văzute și testate între 22 și 25 noiembrie la The Institute Space (Bulevardul Dacia, 12). În așteptarea expoziției, vă invităm să cunoașteți participanții urmărind seria de articole dedicate.

BACKGROUND
Vlad Lomnășan este un pasionat al jocurilor video care a dus denumirea de gaming la un nou nivel cinematografic. 

INTERNETICS DIGITAL EXPO PROJECT:
În prototipul jocului VR utilizatorul dezvoltă creaturi și le creează mediul înconjurător. În tot acest timp e urmărit de un uriaș înfricoșător, care devine mai înfometat și mai lacom, pe măsură ce pământurile, copacii și plantele se înmulțesc, iar creaturile cresc. Jocul aduce în temă creația într-un context opresiv.