The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IOANA MAGDALENA MAREȘ // VISUL

Article / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • IOANA MAGDALENA MAREȘ // VISULIOANA MAGDALENA MAREȘ
  • IOANA MAGDALENA MAREȘ // VISULIOANA MAGDALENA MAREȘ
  • IOANA MAGDALENA MAREȘ // VISULIOANA MAGDALENA MAREȘ
1/3
Ionela Magdalena Mareș este o persoană veselă, creativă, plină de viață și temperată când este cazul. Pasiunea pentru pictură a început încă din copilărie, devenind mai mult decât un hobby, visele fiind principala sursă de inspirație în procesul de creație. A terminat cursurile Facultății de Arte Plastice din cadrul UNArte, secția pictură.

Visul

Artista a ales această temă deoarece este un subiect care a fascinat-o din totdeauna și căruia i-a acordat o atenție deosebită. Atât visele, cât și iluziile optice sunt ceva ce vedem, dar trebuie privit într-un mod profund pentru a vedea ceea ce reprezintă cu adevărat, iar visele reprezintă spațiul neimitat, locul unde orice poate fi posibil, putând fi reprezentate prin anumite iluzii optice, care sunt în strânsă legătură prin ceea ce transmit.
Întotdeauna iluziile optice vor reuși să hipnotizeze într-un anumit mod. Visând, trecem de la realitate într-un alt univers.

Iluziile optice reprezintă o denaturare a simțurilor vizuare, simțuri ce domină întotdeauna.
Îmbinarea conceptului Op-art cu figurativul, are scopul de a transmite multitudinea emoțiilor.
Folosirea formelor geometrice și a suprafețelor colorate au scopul de a induce privitorului efecte de mișcare și o atmosferă încărcată.