The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IULIA SCORDALIU // NERVURAȚIE

Article / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • IULIA SCORDALIU // NERVURAȚIE
1/1
Iulia Scordaliu a studiat între 2009-2013 la Liceul de Arte "Dimitrie Paciurea" din București, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Arte în cadrul Facultății de Arte Decorative și Design, secția Arte Textile din 2015 până în 2018.

Nervurație

Ideea proiectului a început de la textura frunzelor. Un alt aspect care a determinat alegerea acestei teme, a fost faptul că natura oferă în microuniversul unei frunze o multitudine de structuri, forme și texturi inedite. Scopul a fost acela de reinterpretare a acestora prin materialul textil. Procedeul tehnologic în realizarea lor a fost acela de imprimare textilă, suprapuneri de materiale, supraimprimări, colaj, coaseri, destrămare, amprentare și desen liber. Prin efectuarea acestor tehnici diferite s-a realizat o nouă imagine a frunzei.