The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

J'ai Bistrot // Glod

Article / 07 Mai 2017 / RDW team
  • J'ai Bistrot // Glod
  • J'ai Bistrot // Glod Adrian Leonte
  • J'ai Bistrot // Glod Adrian Leonte
1/3
despre om, pământ, casă, grădină, țară.
discuții și workshopuri pe teme ca împăduriri, reciclare urbană, permacultură, case ecologice.
gazde cu portofolii bogate în regenerare spații verzi, urbane sau munți întregi, arhitecți ecologiști care te învață cum să-ți faci o casă, agronomi progresiști, oameni buni.
zilele de informare și muncă împreună se termină cu cine la ceaun.SAVE THE DATE!
  • 20 - 21 mai // 10:00 - 03:00, 27 - 28 mai // 10:00 - 22:00
  • Calea Griviței, 55, în Cartierul Creativ

  • J'ai Bistrot este grădina verde din Griviței 55 în care vii să te prindă soarele și să te îmbrățișeze toate cele bune ale vieții, familie, prieteni, gust, natura-n floare. În anotimpul hibernal, înăuntru e chef și veselie, precum și teatru, film, punk/funk ș.a.