The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

J’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAY

Article / 10 Mai 2018 / RDW team
 • J’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAYJ’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAY
 • J’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAYJ’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAY
 • J’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAYJ’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAY
 • J’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAYJ’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAY
1/4

Evenimentul anunță lansarea platformei online pe care artiștii și designerii pot trimite propuneri de proiecte construite în jurul emblemei J'ai Bistrot – porcul zburător. Pe 19 mai, creioanele colorate și planșele vor transforma grădina în spațiul preferat al pasionaților de desen.



SAVE THE DATE!
 • 19 mai // 10:00 - 20:00
 • Calea Griviței, 55

 • J’ai Bistrot este un bistrot creativ, un loc de socializare minunat în timpul iernii și o fantastică grădină verde și ascunsă în timpul verii.
  J’ai Bistrot este locul nostru, făcut pentru noi, în care primim cu brațele deschise pe oricine împărtășește valorile noastre sociale, culturale și artistice.

  Dincolo de atribuțiile sale tehnice de bar, J’ai Bistrot este spațiul în care ne permitem să experimentăm creativ orice idee în care credem, noi sau oamenii din jurul nostru: concerte, expoziții, târguri, pictură, fotografie, film etc.

  Evenimentul face parte din Weekend în Cartierul Creativ.