The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

La Condition Publique // Bel Endroit Parkour @UNArte

Article / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • La Condition Publique // Bel Endroit Parkour @UNArteLa Condtition Publique // Alexandre Marah
  • La Condition Publique // Bel Endroit Parkour @UNArteLa Condtition Publique
  • La Condition Publique // Bel Endroit Parkour @UNArteLa Condtition Publique // Saddo
  • La Condition Publique // Bel Endroit Parkour @UNArteLa Condtition Publique
  • La Condition Publique // Bel Endroit Parkour @UNArteLa Condtition Publique // Alexandre Marah
  • La Condition Publique // Bel Endroit Parkour @UNArte
  • La Condition Publique // Bel Endroit Parkour @UNArteLa Condtition Publique // Alexandre Marah
1/7
who
La Condition Publique este un laborator creativ fără limite, un loc destinat evenimentelor, patrimoniului, vieții și creației, în care se amestecă arta și inovarea socială, urbană și de mediu.

what
Proiectul presupune expunerea unor module de parkour, realizate de către asociația de arhitectură Zerm (Roubaix, Franța) și “decorate” de ilustratorul român Saddo (Raul Oprea), în cadrul unei rezidențe artistice care a avut loc la începutul anului 2019 în Franța, la Roubaix, în spațiul centrului cultural La Condition publique.

Modulele vor fi expuse în curtea interioară a Universității de Arte din București (Calea Griviței 28) în perioada 18-26 mai, în cadrul Creative Quarter Design Festival. Duminică, 19 mai, va fi organizată o demonstrație de parkour, alături de reprezentanții Parkour59, asociația de parkour din Roubaix, și ai Asociației Traceurs.RO, prima și cea mai mare comunitate a practicanților de parkour din România.

După expunerea în cadrul CQDF, modulul va fi expus și folosit pentru demonstrații în cadrul Parkour Jam, în Constanța, cu sprijinul Parkour59 (asociația de parkour din Roubaix) și al Asociației Traceurs.RO (prima și cea mai mare comunitate a practicanților de parkour din România).***
Exhibition: 20- 26 mai
Live Demo w/ Saddo: 19 mai / 11:00

@ UNArte, Calea Griviței 28, în Cartierul Creativ