The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

La pas prin cartier: Call de creativi la The Hive

Article / 01 Apr 2019 / The Institute
  • La pas prin cartier: Call de creativi la The HiveTeodora Rus, manager Juls, co-fondator The Hive
  • La pas prin cartier: Call de creativi la The HiveThe Hive
  • La pas prin cartier: Call de creativi la The HiveMara Niță, manager Spectrum, co-fondator The Hive
  • La pas prin cartier: Call de creativi la The HiveThe Hive
  • La pas prin cartier: Call de creativi la The HiveThe Hive
1/5
Bijuteria contemporană, fashion-ul şi sticla şi-au dat întâlnire pe Strada Victoriei 101, la The Hive: mai exact, Atelier Juls, Atelier 42 şi Atelier Spectrum sau mai bine zis, fondatoarele lor, Teodora Rus, Irina Mihuţ, şi Mara Niţă.

Şi nu sunt singure, pentru că mereu aşteaptă vizitatori. Spaţiul este mic, simplist, dar mereu deschis publicului, care este chiar invitat să depăşească barierele impuse de un show-room obişnuit şi să experimenteze actul creativ împreună cu prieteni sau artişti învitaţi.

Motto-ul lor este despre creativitate şi curaj, aşa că fiţi cu ochii pe ele. Noi le urăm „bun venit” în Cartierul Creativ şi ne notăm adresa pentru viitoarele evenimente nonconformiste pe care le pregătesc.