The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ligia Gabriela Ionescu // Muzeu de artă aplicată în Pitești

Article / 06 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Ligia Gabriela Ionescu // Muzeu de artă aplicată în Pitești
  • Ligia Gabriela Ionescu // Muzeu de artă aplicată în Pitești
  • Ligia Gabriela Ionescu // Muzeu de artă aplicată în Pitești
  • Ligia Gabriela Ionescu // Muzeu de artă aplicată în Pitești
1/4
Forma volumului a luat naștere urmând linia terenului, ulterior limita zonei edificabile. S-a dorit valorificarea perspectivelor favorabile, cea dinspre râu, și cea dinspre parc și lac.

S-a propus extinderea pietonalului și limitarea accesului carosabil în parc. Accesul pietonal se continuă pe sub clădire, volumul din zona respectivă de parter ridicându-se de la nivelul 1 în sus, tocmai pentru a ridica perspectiva către râu.
 
Forma etajului contrazice forma parterului, dar se menține un traseu fluid de vizitare a interiorului. Sunt propuse două curți interioare amenajate pentru o mai bună iluminare și, în același timp, pentru a crea spații verzi în completarea parcului în care se află terenul, astfel oferindu-se o mai bună integrare în sit.