The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

LINOTIP INDEPENDENT CHOREOGRAPHY CENTER // BASMA CURATA

Article / 26 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • LINOTIP INDEPENDENT CHOREOGRAPHY CENTER // BASMA CURATALINOTIP INDEPENDENT CHOREOGRAPHY
  • LINOTIP INDEPENDENT CHOREOGRAPHY CENTER // BASMA CURATALINOTIP INDEPENDENT CHOREOGRAPHY
  • LINOTIP INDEPENDENT CHOREOGRAPHY CENTER // BASMA CURATALINOTIP INDEPENDENT CHOREOGRAPHY
1/3
Linotip Centru Independent Coregrafic este un studio independent de producție și difuzare de spectacole de dans contemporan. Linotip reprezintă spațiul și timpul în care ne concentrăm atenția asupra modurilor prin care putem dezvolta dansul contemporan în sectorul de artă independentă.

what
BASMa Curată - spectacol de dans contemporan *Comedie
Regie, Coregrafie: Arcadie Rusu, Coregraf secund: Ioana Marchidan
Performeri: Ioana Marchidan, Georgeta Corca, Anda Stoian, Teodora Velescu, Oana Zara, Stefan Lupu, Filip Stoica, Răzvan Mihai Rotaru, Cosmin Vasile
Scenografie : Anca Cernea, Muzica: Alexandru Suciu, Light Design: Hermina Stanciulescu

BASMa Curată este un spectacol de dans contemporan construit pe baza rememorării originii culturale româneşti, pornind de la elemente specifice de folclor, precum basmele adaptate la zilele noastre. Dramaturgia coregrafică mixează dansul popular cu tehnici de dans contemporan.***
21 MAI / 20:00

@Str. Ion Brezoianu, nr. 23-25, în Cartierul Creativ