The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Târg la Amzei Market Makers

News / 15 Sep 2016 / INSTITUTE.RO
  • Târg la Amzei Market Makers
  • Târg la Amzei Market Makers
  • Târg la Amzei Market Makers
  • Târg la Amzei Market Makers
  • Târg la Amzei Market MakersTeodora Teican ( http://www.TeoI
  • Târg la Amzei Market Makers
  • Târg la Amzei Market Makers
1/7
Amzei Market Makers găzduiește în weekendul 17-18 septembrie târgul "Mâncare și design". Sâmbătă și duminică, de la 11:00 la 23:00, adunăm la Amzei bunătăți pe toate gusturile: legume și fructe proaspete, dulceață artizanală, street food & good design. 
 
Vor fi acolo: CărtureștiPATZAIKINBumbagRT-shirt VanLegume FericiteTomatinaMoara cu pietreMeat BustersArrosticiniBarmobilCircus PubCastelul BrutarilorPain PlaisirBrutăria MamaPan Pâine cu maiaHot GipsySloopZăganuGround Zero BeerBloom Specialty CoffeeMoritz EisBufetto. Accesul este liber. 
 
Printr-un parteneriat semnat cu Administrația Piețelor Sector 1 și susținut de ING Bank, The Institute derulează anul acesta un program susținut de evenimente și manifestări cultural-artistice și de promovare a antreprenorilor din industrii creative, menit să contribuie la reinventarea și revitalizarea spațiului Pieței Amzei și la reintroducerea acestuia în circuitul urban și în atenția publicului larg.
 
Toate aceste activități se derulează sub numele Amzei Market Makers, și în efortul de a-și atinge obiectivele asumate, The Institute se bucură de parteneriatul demarat în 2014 cu ING Bank, prin care sunt încurajate atât antreprenoriatul creativ din România, cât și dezvoltarea urbană cu ajutorul energiei și resurselor industriilor culturale și creative.