The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MedLife la RDW

Article / 03 Mai 2019 / The Institute
  • MedLife la RDW
1/1
În cadrul spațiului central Romanian Design Week 2019 veți putea admira peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români, veți putea descoperi cel mai mare concept store dedicat designului românesc, precum și o serie de expoziții capsulă semnate de organizații care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare.

Una dintre acestea este Aequilibrium – Atlasul Bolilor Născute din Dragoste, de MedLife.

Expoziția „Atlasul Bolilor Născute din Dragoste” este menită să deschidă calea unor reflecții cu privire la toate acele gesturi de iubire pe care le facem, ignorând potențiale afecțiuni. Știm că toți avem pasiuni care cer sacrificii în ceea ce privește sănătatea noastră, așa că expoziția propune un atlas medical dintr-o perspectivă paralelă și actualizată, o abordare unică a sănătății trupului, a minții și a sufletului.

Designul este o combinație de fotografie, ilustrație și poezie, în care posturile relevă nuditatea corpului uman, evidențiind aspecte ale bolilor născute din iubire și pasiune pentru artă sau viață. Expoziția va fi un excurs printre teme precum dragostea de viață, maternitate, dans, muzică, justiție, dreptate, sport, tradiții și profesii. Te va face să reflectezi la cum am putea descoperi măsura corectă a unui stil de viață sănătos care să conducă la o stare de bine.

MedLife este cel mai mare operator de servicii medicale private din România, cu 23 de ani de experiență. Rețeaua națională cuprinde spitale, clinici, laboratoare, centre de excelență, programe de prevenție. MedLife a intrat recent pe piața serviciilor medicale din Europa, respectiv în Ungaria.

www.medlife.ro/facem-romania-bine
www.facebook.com/CariereMedLife