The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Meet the designers @RDW 2015

News / 21 Mai 2015 / INSTITUTE.RO
  • Meet the designers @RDW 2015
1/1
Sâmbătă, 23 mai, între orele 11 si 13, designerii ale căror lucrări pot fi admirate în expoziția centrală de la Hanul Gabroveni și-au dat întâlnire cu publicul și sunt dornici să ofere cât mai multe detalii despre proiectele lor.
 
Selecția lucrărilor expuse a fost făcută de către organizatori alături de un board de consultanți din care fac parte: Adrian Soare, Arhitect Partener SYAA, Domnica Mărgescu, director de modă Elle, Maurice Munteanu, editor de modă Elle, Mihai Gurei, Creative Director și Owner Intro, Ovidiu Hrin, graphic designer, și Attila Kim, care semnează arhitectura Expoziției centrale.
 
Portofolile tuturor designerilor care au participat la toate cele trei ediții Romanian Design Week vor putea fi accesate permanent pe www.institute.ro, începând cu toamna acestui an. Aceasta  infrastructură de promovare a antreprenorilor din industriile creative a fost dezvoltată împreună cu ING Bank. 
 
Scopul acestor acțiuni este de a prezenta și de a promova designerii și munca acestora și de a înlesni dezvoltarea antreprenoriatului creativ din țară.