The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Mesteshukar ButiQ // Craft to Design Fest

Article / 16 Mai 2017 / RDW team
  • Mesteshukar ButiQ // Craft to Design Festwww.catalingeorgescu.com
  • Mesteshukar ButiQ // Craft to Design Fest
  • Mesteshukar ButiQ // Craft to Design Fest
  • Mesteshukar ButiQ // Craft to Design Fest
1/4
Prin această expoziţie aniversară, Meşteshukar ButiQ îşi doreşte să arate cum îndrumarea unui designer şi reinterpretarea unui obiect pot influenţa nu doar dezirabilitatea produsului final, ci mai ales comunitatea în care acest produs se materializează.

Pe lângă produse şi designeri, MBQ va aduce în faţa publicului larg şi oamenii din spatele produselor, poveştile acestora despre obiecte, meşteşug şi comunitate. Astfel bucureștenii vor avea șansa de a cunoaşte mai bine cultura şi tradiţia meşteşugărească a României, cu precădere pe cea romă, într-un context de globalizare accelerată în care esenţa produselor este uşor de trecut cu vederea.SAVE THE DATE!
  • 27-28 mai // 12:00 - 19:00
  • Str. Edgar Quinet, 7

  • Meșteshukar ButiQ
    este o rețea de mesteșugari și întreprinderi de economie socială ce a reușit revalorizarea meşteşugurilor tradiționale rome. MBQ oferă produse premium de lifestyle cu o poveste și un design care ies în evidență în orice context. Ele sunt rezultatul unui mix de tehnici tradiționale de producție combinate cu design contemporan de produs.