The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Moldovan Design Week la RDW

Article / 02 Mai 2019 / The Institute
  • Moldovan Design Week la RDWMoldavian Design Week
  • Moldovan Design Week la RDWMoldavian Design Week
  • Moldovan Design Week la RDWMoldavian Design Week
  • Moldovan Design Week la RDWMoldavian Design Week
  • Moldovan Design Week la RDWMoldavian Design Week
1/5
În cadrul spațiului central Romanian Design Week 2019 veți putea admira peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români, veți putea descoperi cel mai mare concept store dedicat designului românesc, precum și o serie de expoziții capsulă semnate de organizații care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare.

Una dintre acestea este expoziţia Moldovan Design Week 2019, care prezintă o selecție a celor mai creative proiecte de design, arhitectură, design industrial, de produs, design interior, design grafic, proiecte de AR sau VR din Republica Moldova.

Conceptul expozițional propus este unul minimalist, accentul punându-se pe proiectele expuse și pe caracteristicile acestora. Structura expoziției este una narativă, deoarece îmbină autenticul cu invoațiile autohtone.

Moldovan Design Week unește toate industriile creative în cadrul celui mai mare festival multidisciplinar al țării, care se va desfășura între 3 și 9 iunie 2019. Evenimentul de șapte zile se axează pe designul industrial, designul de interior, design de mobilier, al graficii, al modei şi cel al arhitecturii. MDW își propune, printre altele, să dezvolte și să promoveze o politică de susținere socială cultura specialiștilor locali din domeniul designului.

mdw.md