The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Noaptea Studiourilor de Arhitectură revine în cadrul Romanian Design Week 2020

Article / 20 Feb 2020 / The Institute
  • Noaptea Studiourilor de Arhitectură revine în cadrul Romanian Design Week 2020Noaptea Studiourilor de Arhitectură
  • Noaptea Studiourilor de Arhitectură revine în cadrul Romanian Design Week 2020Noaptea Studiourilor de Arhitectură
1/2
Noaptea Studiourilor de Arhitectură revine în programul Romanian Design Week, cu ocazia celei de-a opta ediții a festivalului.

Evenimentul este programat pe 21 mai 2020, când agențiile și studiourile de arhitectură din București invită publicul larg să le treacă pragul pentru a le cunoaște poveștile și a le privi mai îndeaproape activitatea într-un cadru informal și relaxat.

Înscrierea ȋn cadrul Nopții Studiourilor de Arhitectură se face prin completarea acestui formular până la data de 11 martie 2020. Callul se adresează doar studiourilor de arhitectură din București.

Toate detaliile privind înscrierea pot fi citite în Regulament.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură face parte dintr-o nouă categorie a festivalului RDW, Professionals - bringing together the industries that build Romania, care reunește evenimentele dedicate profesioniștilor în design, arhitectură sau modă, dar și proiecții de filme de specialitate.

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week s-a impus în cele șapte ediții de până acum ca fiind cel mai important festival multidisciplinar din România - o radiografie a stadiului actual de dezvoltare a designului și a industriilor creative: arhitectură, urbanism, design de interior, design grafic, ilustrație, design vestimentar, design de obiect sau a altor inițiative sau proiecte care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare. În fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul.