The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

NOD // MICUL TÂRG DE DESIGN

Article / 07 Mai 2018 / RDW team
  • NOD // MICUL TÂRG DE DESIGNNOD // MICUL TÂRG DE DESIGN
  • NOD // MICUL TÂRG DE DESIGNNOD // MICUL TÂRG DE DESIGN
  • NOD // MICUL TÂRG DE DESIGNNOD // MICUL TÂRG DE DESIGN
1/3
Cauți un mic obiect de design? Unul care să îți intre în buzunar și să îl poți lua acasă? Cu siguranță îl vei găsi la Micul Târg de Design - un eveniment generat de comunitatea creativă de la Nod Makerspace, unde vei găsi obiecte mici create de designeri locali, pe care le poți colecționa și duce acasă, pentru a te bucura de ele.

Micul Târg de Design înseamnă o selecție de designeri tineri, prețuri accesibile și o atmosferă super prietenoasă.



SAVE THE DATE!

• 26-27 mai // 12:00-19:00
• Splaiul Unirii 160

Nod este un ecosistem dinamic deschis pentru designeri, artiști, ingineri, inventatori, freelanceri și antreprenori din industrii creative. Știm că este nevoie de un spațiu pentru comunitatea creativă, iar Nod exact asta este - 2000 de m2 de spațiu de co-working, makerspace cu ateliere de lemn, metal, CNC-uri etc. și un spațiu de producție în care orice proiect creativ poate fi adus la viață.