The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

NOËL 11 la Hanul Gabroveni: târgul cu #NasPentruCadouri. De designer!

Article / 11 Dec 2019 / The Institute
  • NOËL 11 la Hanul Gabroveni: târgul cu #NasPentruCadouri. De designer!Noel
1/1
Pe 14 și 15 decembrie are loc cel mai longeviv târg al cadourilor de designer: Noel - ediția a 11-a!

Peste 80 de creativi români & internaționali ies din atelierele lor și vin sub arcadele fermecătoare de la selecția filtrată de bijuterie contemporană, fashion curatoriat, leather design, artă, cosmetice bibilite de mâini pricepute & gourmet pour les connaisseurs.

Long story short, o să poți alege pe îndelete cadouri potrivite pentru personalități dintre cele mai diferite. Asta înseamnă să ai #NasPentruCadouri!

Vino la Han, să oferi cadourile de Crăciun cu mare entuziasm!

Anul acesta poți alege cu dragă inimă dintre creațiile semnate MarieNouvelle, Luviane, Lisa & Co, HUMAN APJ, Atelierul de Portelan, GI Jewelery, Andra Lupu, Andreia G Popescu, Mura, Sandra Berghianu, Deco Box, Ana Marchetanu, Juls și mulți alții.

Detalii despre târg și portofoliul complet de designeri prezenți se află pe pagina oficială de Facebook.

Biletele la târg costă 15 lei/o zi sau 25 lei/ambele zile și se pot achiziționa de aici.

Ediția a 11-a a Noel - Târgul cadourilor de designer este realizată împreună cu partenerii Radio Guerrilla și Iqos.

Hai să ai #NasPentruCadouri!

❆❆❆

NOËL a apărut în 2009 și a devenit de a lungul celor unsprezece ani de existență cel mai cunoscut și longeviv târg de cadouri design de Crăciun. În România se creează, se produc și se promovează obiecte de design și artă; ele au nevoie de un demers clar conturat de vizibilitate, prin care creatorul să expună și să vândă către un public interesat. În timp, NOËL și-a câștigat reputația de cel mai selectiv și autentic Târg de cadouri de designer din perioada sărbătorilor de iarnă.