The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

NOËL, Târgul cadourilor de designer, aduce, la The Institute Space, daruri cu super puteri!

Article / 03 Dec 2018 / The Institute
  • NOËL, Târgul cadourilor de designer, aduce, la The Institute Space, daruri cu super puteri!
1/1
Și se făcu NOËL, ediția a zecea - ediție aniversară.

Târgul cadourilor de designer, adus punctual, chiar înainte de Crăciun, pe 15 – 16 Decembrie, de super-Noul-Originalul-Entuziastul-Liberul-erou NOËL.

Anul acesta, SUPER-NOËL, eroul cu pelerină roșie, are răspuns la toate întrebările legate de Crăciun.

În primul rând, NOËL îți pune la dispoziție, de zece ediții, o selecție filtrată de design de obiect fresh, bijuterie contemporană, selecție fashion curatoriată, leather, beauty room (cosmetice), gourmet, artă. Târgul cadourilor de designer reunește, în 2018, o selecție de peste 100 designeri din România, Elveția, Bulgaria, Grecia, Argentina, pregătiți să îți ofere o călătorie fascinantă în lumea #DarurilorCuSuperPuteri.

În al doilea rând, darurile NOËL au super-puteri pentru că vin special în sprijinul căutătorului de cadouri: te surprind, te scapă de alergătură, te inspiră la alegeri potrivite, te învăluie în dorința de a-l găsi pe cel mai potrivit, te transformă într-un “dăruitor cu super-powers”.

În al treilea rând, SUPER-NOËL, mascota NOËL, te ademenește cu darurile atent manufacturate de creativi, în atelierele lor. La NOËL, vei găsi doar obiecte în serie mică sau unice, potrivite fiecărui context pe care vrei să îl celebrezi de Sărbători.

În al patrulea rând, acolo unde e rost de #daruriCuSuperPuteri și de o atmosfera pe măsură, nu pot lipsi nici proiectele sociale și culturale: “Made în Roșia Montană”, Fundația “Pro Patrimonio” și “I Wonder” vor fi și anul acesta la NOËL și îi poți susține împreună cu noi, alegând un cadou dintre cele ce vor sprijini misiunea lor.

Mai multe detalii găsiți aici.

Ține minte. Super-Noel. Super-daruri. Super-dăruitori - doar la NOËL se întâmplă metamorfoza.

This is where you put JOY back into JOYeux Noel.

The Institute Space, Bd. Dacia, nr. 12, Cartierul Creativ, București.

Orar: sâmbătă 15 decembrie & duminică 16 decembrie: 11.00 – 20.00

Partener radio exclusiv: Radio Guerilla.

Parteneri: Forbes Life, Viva, Avantaje, Libertatea, Biz, IQAds, Andreearaicu.ro, Igloo, Zeppelin, Designist, Dreamingof, Molecule F, The Institute, Cartierul Creativ, I Wonder, Social Agenda.

Bilet de intrare: 15 lei