The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

OPEN DOORS @ Combinatul Fondului Plastic

Article / 02 Sep 2021 / Luiza Popescu
  • OPEN DOORS @ Combinatul Fondului Plastic
1/1
Atelierele și galeriile își deschid porțile în data de 17 septembrie, între orele 18:00 – 22:00, la Combinatul Fondului Plastic, noua destinație culturală a Bucureștiului. Evenimentul de tip Open Doors propune o explorare a spațiilor artistice din incinta Combinatului, promovând și susținând totodată comunitatea creatoare coexistentă. Prin intermediul acestei inițiative, publicul este invitat să descopere și să se familiarizeze cu artiștii, cu atelierele acestora, dar și cu galeriile și expozițiile existente.

Conținutul va fi unul variat, de la sculptură, pictură până la instalații, vizitatorii putând explora lucrări din diferite arii artistice. Creațiile de care aceștia se vor bucura aparțin artiștilor Marian și Victoria Zidaru, Mircea Roman și Florentina Voichi, Cătălin Bădărău și Bianca Mann, Marcel și Elena Scutaru, dar și Patricia Teodorescu, Lucian Țăran, Vlad Basarab, Emil Mica, Rotariu Gruia, Viorela și Vintilă Mihaescu, Corina Sârbu Lungu, Csaba Barabas. Cu toții își vor deschide ușile publicului, revelând un nou univers; un univers creator, un univers intim, un univers în care artistul își gândește, proiectează și creează opera. Este momentul în care vizitatorul pătrunde și devine pentru o scurtă perioadă parte a unui spațiu artistic, experimentând emoția întâlnirii cu arta.

Totodată, expozițiile prezente la galeriile Nicodim, Sector 1, IOMO, ArtSafe, Senat și spațiul The Institute vor fi unele impresionante, permițând iubitorilor de frumos să cunoască lucrări ce aparțin atât artiștilor naționali, cât și cu lucrări ce aparțin artiștilor internaționali.

Intrarea la eveniment este gratuită. Mai multe detalii se găsesc aici


Open Doors @ Combinatul Fondului Plastic este un proiect prezentat de UniCredit Bank și susținut de Art Property Development și Art Property City.