The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ora de cultură la HUMANITAS KRETZULESCU

Article / 29 Aug 2018 /
  • Ora de cultură la HUMANITAS KRETZULESCU
  • Ora de cultură la HUMANITAS KRETZULESCU
1/2
În ultima miercuri din fiecare lună, Librăria Humanitas Kretzulescu și Centrul Tudor Vianu al Universităţii din București invită cititorii la un club de lectură inedit: o discuţie liberă despre cărţi, la care vor participa autori, universitari, cititori pasionaţi, oameni „cu nume” și oameni „în căutarea unui nume”.

Dacă lansările aduc in atenţie noutăţile editoriale, iar lecturile publice oferă ocazia întâlnirii directe cu autorii, clubul de la Humanitas Kretzulescu vă oferă o panoramă a gandurilor de după lectură.