The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PIXELATERIA // COMUNITATEA PIXELATERIA

Article / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • PIXELATERIA // COMUNITATEA PIXELATERIAPIXELATERIA
  • PIXELATERIA // COMUNITATEA PIXELATERIAPIXELATERIA
  • PIXELATERIA // COMUNITATEA PIXELATERIAPIXELATERIA
  • PIXELATERIA // COMUNITATEA PIXELATERIAPIXELATERIA
  • PIXELATERIA // COMUNITATEA PIXELATERIAPIXELATERIA
1/5
who
Pixelateria este un shared space dedicat oamenilor creativi pentru content create, punând la bătaie spațiul și dotările necesare astfel încât tinerii antreprenori să își îmbunătățească afacerea în direcția dorită, prin creșterea calității materialelor de prezentare a produselor sau serviciilor lor.

what
Pixelateria își reunește comunitatea de designeri și artiști antreprenori, pe care îi pune în valoare în evenimentul cu același nume. Diversitatea subiectelor expuse va fi generată de mixtul de personalități creatoare ale oamenilor care deschid zi de zi poarta Pixelateria.

Nucleul evenimentului constă într-o expoziție permanentă menită să îi prezinte pe acești profesioniști, care vor alege o lucrare reprezentativă pentru căutările lor actuale, cu forme variate în funcție de culorile și lumina palpitațiilor interioare transpuse. Alături de aceștia, vor expune artă digitală contemporană “Digital Canvas”, doi artiști-invitați din Timișoara.

Două sesiuni de tip "open doors" îi vor familiariza cu spațiul și cu experiența Pixelateria pe tinerii antreprenori invitați să își spună povestea chiar în locul anume gândit pentru content create în industria creativă. Aceștia sunt invitați să facă o fotografie portret pe care o pot folosi pentru promovare online.




***
18 - 26 MAI

Expoziție:
Sâ - Du / 11:00 - 21:00
Lu - Vi / 17:30 - 21:00

Sesiuni opendoors:
Sâ, 18 & 25 mai / 11:00 - 13:00

@Intr. Aurora 17A et. 1, în Cartierul Creativ