The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Preselecție de talente pentru artele scenei

News / 12 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Preselecție de talente pentru artele scenei
1/1
A patra ediție DIPLOMA aduce schimbări de format pentru domeniul Artelor Spectacolului.

Pentru că una dintre principalele mize ale proiectului este să deschidă un dialog între tinerii absolvenți și profesioniștii seniori din industriile creative, anul acesta absolvenții de teatru, film vor avea ocazia să își întâlnească eroii în cadrul audițiilor pregătite special pentru ei, împreună cu prietenii de la Apollo 111.

Până pe 2 octombrie, absolvenții generației 2017 s-au putut înscrie la audiții completând formularul dedicat. Vă așteptăm la Diploma 2017, la Palatul Știrbei!





Vrem ca audițiile să fie cât mai relevante și utile tinerilor artiști, așa că am invitat în juriu nume cunoscute și apreciate în piață. Îi veți cunoaște pe rând, pe pagina de Facebook DIPLOMA, în săptămânile rămase până la eveniment. 

Pentru orice alte informații legate de participare, răspundem la întrebări pe diploma@institute.ro.