The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RALUCA MĂDĂLINA MARIN // REFILL

Article / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • RALUCA MĂDĂLINA MARIN // REFILL
1/1
Marin Raluca-Mădălină a fost elevă a Colegiului Național de Artă "Carmen Sylva" din Ploiești și a finalizat studiile de licență la Universitatea Națională de Arte București, Facultatea de Arte Decorative și design, secția Arte Textile-Design Textil. Este o persoană pozitivă, veselă și carismatică.

REFILL


“Refill” este o colecție de design textil pentru decor de interior ce are ca scop destinderea și schimbarea stării psihice a persoanelor ce optează pentru a o integra în designul de interior. Este destinată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18-45 de ani, care sunt pasionate de călătorie, aventură și dornice de a descoperi noi tradiții, obiceiuri, de a cunoaște noi tipologii de oameni.
Este o colecție unică, ce are la bază pasiunea mea pentru călătorii, dorința de libertate și spontaneitatea sufletului, stări pe care le transmite această colecție.
"Refill"este reprezentată de ansamblul de panouri decorative, format din 10 lucrări și de mapa de design textil.
Panourile au fost realizate prin tehnica imprimării serigrafice cu sită serigrafică, fiind folosiți pigmenți și gonflabil, iar mapa de design textil a fost realizată în Photoshop.
Ansamblul de panouri decorative este ideal pentru decorarea loungeurilor, pub-urilor, caselor de vacanța oferind un plus de culoare și dinamism.