The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Awards by Glo

/ 09 Mai 2018 / The Institute
  • RDW Awards by Glo
  • RDW Awards by Glo
1/2
RDW Awards reprezintă o serie de premii menite să încurajeze excelența și să promoveze designerii care semnează proiecte remarcabile.

Acestea vor fi oferite atât proiectelor din cadrul expoziției centrale care se remarcă printr-o abordarea inedită, cât și celor mai promițătoare nume noi din cadrul evenimentului, din dorința de a celebra și aplauda ce are designul românesc mai bun de oferit în 2018.

RDW Awards by glo își dorește să sărbătorească toate proiectele expuse la ediția de anul acesta în cadrul expoziției și să sublinieze atributele și calitățile care definesc un proiect remarcabil, precum și importanța inovației în design și arhitectură.

Premiile vor fi un context și o oportunitate de a încuraja și dezvolta piața de design local prin recunoașterea valorilor pe care le produce și prin generarea unui pretext propice schimbului de idei. Trofeele primei ediții RDW Awards vor fi oferite de către boardul creativ Romanian Design Week unor proiecte care s-au remarcat pentru ideea creativă din spatele lor și prin modul în care rezolvă anumite provocări, pentru subiectele și abordările asumate, precum și pentru modul în care au fost executate și integrate.

RDW Awards by glo este o primă inițiativă în încercarea de a încuraja excelența în design prin sărbătorirea ei într-un cadru special și o metodă de a aplauda toți participanții la RDW2018.


Apollo 111 | joi, 23 mai | acces doar pe bază de invitație