The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Online Design Market reunește și promovează atât design românesc, cât și internațional

Article / 27 Aug 2020 / The Institute
  • RDW Online Design Market reunește și promovează atât design românesc, cât și internaționalRDW Online Design Market
  • RDW Online Design Market reunește și promovează atât design românesc, cât și internaționalMASS design
  • RDW Online Design Market reunește și promovează atât design românesc, cât și internaționalUna ca luna
  • RDW Online Design Market reunește și promovează atât design românesc, cât și internaționalDeplin
1/4
Cu ocazia celei de-a opta ediții a Romanian Design Week, se lansează RDW Online Design Market, o platformă care reunește și promovează magazine ce vând produse de design românesc sau internațional, din dorința de a fi alături de comunitatea iubitoare de design într-o perioadă plină de incertitudini.

Inițiativa s-a născut din credința că nu poate exista un moment mai bun să susținem afacerile românești dedicate design-ului. Produsele se vor vinde direct de pe site-urile, paginile sau platformele comercianților.

În perioada 11-20 septembrie, cât va avea loc Romanian Design Week, veți regăsi în cadrul RDW Online Design Market produse semnate de:

ACT // ALTMOD // Bianca Georgescu // Co Laboratory // Contemporia // DEPLIN // designforkidz.com // Designknitter // Diabugadesign // MASS Design // Moogu // MORMI // POEMI // Smaranda Almasan // SSSocks // Tiny Turtle // Una ca luna // UNDRESS.
RDW Online Design Market nu va rămâne o inițiativă punctuală, ci se va transforma într-o platformă dedicată susținerii comunității de design. Credem că odată reunite atenția, preocuparea, publicul, oferta și comunicarea tuturor celor care se vor alătura platformei RDW, impactul va fi unul mai mare, iar rezultatele mai eficiente, pentru toți membrii comunității Online Design Market.

Așadar, platforma va reprezenta o centralizare a celor mai cool produse și a celor mai bune oferte, dar și o modalitate de a descoperi antreprenorii din spatele acestor magazine, prin intermediul unor materiale editoriale speciale.