The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

REPUBLIC OF ARHITECTS // MEET THE NEIGHBORHOODS #2

Article / 18 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • REPUBLIC OF ARHITECTS //  MEET THE NEIGHBORHOODS #2REPUBLIC OF ARHITECTS
  • REPUBLIC OF ARHITECTS //  MEET THE NEIGHBORHOODS #2REPUBLIC OF ARHITECTS
  • REPUBLIC OF ARHITECTS //  MEET THE NEIGHBORHOODS #2REPUBLIC OF ARHITECTS
  • REPUBLIC OF ARHITECTS //  MEET THE NEIGHBORHOODS #2REPUBLIC OF ARHITECTS
1/4
who
Republic of Architects este un parteneriat ce abordează întrebări contemporane specifice designului, arhitecturii și orașului. Strategia biroului se bazează pe negociere, pe care o consideră ingredientul principal în demersul de a ajunge la cea mai potrivită abordare asupra unei problematici.

what
În cadrul CQDF 2019, Republic of Architects continuă seria "Meet the Architect" invitând la discuţii Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei, o comunitate de vecini care își prețuiesc cartierul. Membrii comunității au între 22 și 80 ani și sunt mecanici, biologi, constructori, avocați, arhitecți, cercetători, IT-iști, fotografi, regizori etc. Grupul a fost creat în 2010, când o mână de oameni s-au decis să ia cartierul la pas și să noteze problemele observate: lipsa de parcări, curățenia, siguranța cetățeanului, reabilitarea termică a blocurilor. De atunci, grupul a crescut organic și s-a maturizat într-o comunitate solidă, activă, vigilentă și dinamică.

În sâmbăta de 18 mai, de la 11 dimineaţa, cu cafea și voie bună, ei ne vor povesti despre experienţa lor şi despre Centrul Comunitar unde își desfășoară activitățile: civice, culturale, educative, unde sunt bineveniți și prieteni care vor să creeze evenimente ne-comerciale dedicate oamenilor din cartier.***
18 MAI / 11:00- 14:00

@Theodor Burada nr. 7, în Cartierul Creativ