The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Competiție deschisă pentru cel mai bun proiect muzeal

News / 30 Mar 2015 / INSTITUTE.RO
  • Competiție deschisă pentru cel mai bun proiect muzeal
1/1
Începând cu anul 2015, Rețeaua Națională a Muzeelor din România va premia cel mai bun proiect muzeal dezvoltat de unul dintre membrii săi pe parcursul anului precedent. Rețeaua va căuta proiectele creative, inovatoare sau mature, cele care lasă ceva bun în urmă. Premiul național pentru cel mai bun proiect muzeal, în valoare de 4.000 lei net, va fi acordat echipei de management a proiectului. 

Premiul Rețelei Naționale a Muzeelor din România recompensează unul dintre proiectele dezvoltate de muzeele membre ale organizației. Acesta trebuie să se adreseze uneia dintre cele patru mari valori promovate de către Network of European Museum Organisations (NEMO) - valoarea colecțiilor, valoarea educativă, valoarea socială și valoarea economică.

Perioada de implementare a proiectului câștigător poate fi 01.01.2014 – 01.10.2015.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 15 octombrie 2015. Formularele de înscriere vor fi disponibile pe pagina de facebook a Rețelei Naționale a Muzeelor din România, prin expediere către toți membrii organizației și prin intermediul newsletter-ului RNMR 3/2015.

Participanții se pot înscrie individual sau colectiv. În cazul proiectelor de grup și al celor realizate în parteneriat, proiectul va fi propus de organizația care a asigurat coordonarea acestuia. Un membru al RNMR poate înscrie în competiție un singur proiect. 

Pentru mai multe detalii puteți consulta regulamentul