The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Roxana Tănase // Exercițiu de căutare

Article / 21 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Roxana Tănase // Exercițiu de căutare
  • Roxana Tănase // Exercițiu de căutare
  • Roxana Tănase // Exercițiu de căutare
  • Roxana Tănase // Exercițiu de căutare
1/4
Proiectul propus este un exercițiu ce se bucură de multă libertate, scopul fiind acela de a obține rezultate noi, proaspete, spontane în ambele direcții de căutare abordate: aceea de personaj și cea de scenă compozițională.

Au fost îmbinate harzardul începutului, urmat de calmul căutarii ulterioare. Tehnicile alese au fost linogravura, pentru flexibilitatea intervenției pe matriță și surpriza pe care ți-o rezervă la fiecare imprimare, și acuarela, pentru cele mai
multe posibilități de intervenție. Un rol important în crearea poveștilor îl are ochiul privitorului.

 
Portofoliu:  www.roxanatanase.com/