The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Sabina-Cătălina Moldoveanu // Coloana

Article / 09 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Sabina-Cătălina Moldoveanu // Coloana
  • Sabina-Cătălina Moldoveanu // Coloana
1/2
Proiectul „Coloana” presupune căutarea unui teritoriu neutru între sobrietatea cu care elementul-coloană, ales ca subiect de studiu, s-a impus de-a lungul timpului şi zona infantilă  pe care lumea jocului o exprimă.

Proiectul de licenţă propune, printr-o serie de lucrări, studierea acestui element din diferite perspective: la nivel stilistic şi ideatic, dar şi ca obiect utilitar. Pornind de la această idee, în elaborarea lucrării, elementul studiat - coloana - îşi modifică una din funcţiile sale iniţiale, aceea de susţinere, fiind redat printr-o împachetare desfășurată. 

Această formă de împachetare îşi are originea într-un joc simplu „Scara pisicii”, care aici capătă o altă semnificaţie, păstrându-şi totuşi prospeţimea gestului copilăresc de a crea.