The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Salvează ansamblul arhitectural Capitol

Article / 01 Mar 2018 / Lori Alexe
  • Salvează ansamblul arhitectural Capitol
  • Salvează ansamblul arhitectural Capitol
1/2
Teatrul Capitol se poate redeschide!
Când? Depinde şi de tine. Hai să dai o mână de ajutor la reactivarea unuia dintre cele mai grozave locuri din Bucureşti și din Cartierul Creativ.



Poate că ai trecut pe acolo chiar azi şi nu l-ai observat. Şi asta nu din vina ta, ci pentru că el aproape că nu mai există, deşi e chiar acolo, în inima oraşului. E într-o stare avansată de degradare şi aproape că a fost uitat şi şters de pe harta culturală a unui oraş atât de încercat de vremuri precum Bucureştiul.

Ei bine, echipa Save or Cancel își dorește ca acest lucru să nu se întâmple. Fii și tu parte a acestui efort de salvare: donează, alătură-te ca partener sau fii voluntar!

Dacă reprezinţi o companie, te poţi implica donând o sumă de bani. În ultimii doi ani, echipa a reuşit să strângă 69.000 de euro prin co-finanţare în campanie. N-ai idei? Aruncă-ți o privire pe lista de aici.

Dacă vrei să fii partener în campanie sau să ajuţi cu produse şi servicii de orice fel, eşti binevenit. Dacă nu ai resurse, poţi fi de ajutor cu o scrisoare de susţinere semnată de tine sau de organizaţia pe care o reprezinţi.

Te poţi implica şi prin acţiuni de voluntariat. Oricine poate contribui cu experienţa sa profesională prin articole, studii istorice, urbanistice, sociale sau prin promovarea campaniei de a salva emblematicul Capitol. Personalizează-ţi profilul sau pagina de web cu imaginea campaniei şi ajută la construirea viitorului acestui ansamblu de monumente, prin răspunsurile date la întrebările din sondaj.



CAPITOL are nevoie de fiecare dintre noi. Nu sta deoparte.
Trimite un mesaj la info@saveorcancel.tv şi spune ce poţi să faci. Putem salva ansamblul de monumente Capitol.

Află mai multe despre ansamblul de monumente Cinema / Teatrul de vară CAPITOL și campania de sensibilizare, aici.

Acest proiect cultural este co-finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.
Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.