The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SEETHREE // SPACE

Article / 11 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • SEETHREE // SPACE SEETHREE
  • SEETHREE // SPACE SEETHREE
  • SEETHREE // SPACE SETHREE
  • SEETHREE // SPACE SEETHREE
1/4
who
C3 reprezintă cel mai actual nivel de vizualuri experimentale și artistice, prezentări interactive, jocuri alternative, realități virtuale și artă digitală. Cu evenimente de tip pop-up și apariții pe diverse scene creative, C3 generează experiențe vizuale de ultimă generație.

what
Contextul tehnologic actual permite interpretarea noțiunii de spațiu într-o mulțime de feluri. Dintr-o perspectivă pur tehnică, acesta este golul care capătă forma între anumite limite predefinite. Care este diferența între un spațiu virtual și unul real? Se pot compara cele două? Acestea sunt întrebări pe care SeeThree încearcă să ni le pună prin lucrarea pe care o prezintă.

Participanții vor avea posibilitatea să se plimbe prin interiorul unui spațiu virtual construit după modelul spațiului în care echipa C3 își desfășoară activitatea zilnică. În mod excepțional, având vedere domeniul creativ în care profesează, C3 au pornit acest experiment de la un spațiu real, transformându-l într-o experiență virtuală și nu viceversa.***
25 MAI / 12:00 – 17:00

@ Calea Griviței 6-10, etajul 5, în Cartierul Creativ